Τεχνική Υποστήριξη

Φιλοσοφία της ΚΑΤΟΥΔΗΣ ΙΚΕ είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση και κάλυψη των αναγκών των πελατών μας και μετά την πώληση. Για το λόγο αυτό το τμήμα τεχνικής υποστήριξης της εταιρίας μας είναι στελεχωμένο από έμπειρους τεχνικούς, διαθέτει μια πλήρη γκάμα ετοιμοπαράδοτων ανταλλακτικών παρέχοντας ολοκληρωμένο Service, ενώ το αντίστοιχο τμήμα αντιμετώπισης προβλημάτων είναι στη διάθεση σας, για να δώσει άμεση λύση σε οποιοδήποτε τεχνικό πρόβλημα προκύψει και να διασφαλίσει την απρόσκοπτη λειτουργία της παραγωγικής σας διαδικασίας.

Μελέτες – Χρηματοδότηση

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και τη μελέτη εγκατάστασης Βιομηχανικών Πλυντηρίων κάθε επαγγελματικής κατηγορίας και δυναμικότητας, προτείνοντας λύσεις υψηλής παραγωγικότητας και προστιθέμενης αξίας για την επιχείρηση διασφαλίζοντας παράλληλα τη μέγιστη δυνατή απόδοση της επένδυσής σας..

Το έμπειρο προσωπικό μας είναι σε θέση να σας καθοδηγήσει βήμα προς βήμα στη μελέτη του χώρου σας προτείνοντας εφαρμογές που την εργονομία, τη λειτουργικότητα και την καινοτομία.

Τα πεδία εφαρμογής της μελέτης περιλαμβάνουν την χωροταξική διάταξη, τις ηλεκτρομηχανολογικές απαιτήσεις, τις υδραυλικές παροχές και τη ροή εργασιών της γραμμής παραγωγής.

Η εταιρία έχει τη δυνατότητα να προτείνει  στους πελάτες της μια σειρά από εναλλακτικούς συνδυασμούς εργαλείων χρηματοδότησης, προσαρμοσμένα στις ανάγκες τους, για την επίσπευση υλοποίησης των επενδυτικών τους σχεδίων.

 

Καινούργια

Δείτε Περισσότερα

Μεταχειρισμένα

Δείτε Περισσότερα

Ανακασκευασμένα

Δείτε Περισσότερα